20 jaar zelfstandig artdirector!

Dit jaar werk ik 20 jaar als zelfstandig artdirector! In 2003 begon ik als eenpitter, maar inmiddels heb ik me omringd met allemaal goede en leuke vakmensen die hun werk op dezelfde persoonlijke manier doen als ik. Daarmee werd ik ook projectmanager van het Vernhout-team dat ik flexibel inzet. Communicatiestrategen, marketeers, tekstschrijvers, webbouwers, fotografen. Dat is zo gegroeid en ik ben er goed in.

In die rol van projectmanager werk ik nu 1 dag per week voor Sounds of Change dat op verschillende plekken in de wereld lokale hulpverleners en muzikanten opleidt tot changemakers vanuit het geloof dat de kracht van muziek voor sociale verandering kan zorgen. Zij zetten op hun beurt, met wat ze leren, de kracht van muziek in bij hun werk met jon­geren en kinderen in bijvoorbeeld asielzoekerscentra en (ex)oorlogsgebieden. Het is voor mij een nieuwe en verrijkende ervaring om voor zo’n organisatie te werken.

En op 1 september maak ik met de mannen van Fynt, net als elk jaar het Finance Run magazine. Daar zijn we al druk mee bezig.