‘Dat hadden we zelf niet kunnen bedenken maar het is wel precies wat we bedoelen’.

Op een warme zomeravond besloten we zelf pizza’s te gaan bakken. Ieder maakte zijn pizza naar eigen smaak en voor de laatste kozen we als experiment beleg dat we er anders nooit op zouden doen: Ovomaltine Crunchy, nectarine en flink wat marshmallows. Gaan je wenkbrauwen nu omhoog? Het was behalve zoet onverwacht lekker! Uit gewoonte blijf je vaak bij wat je kent en waar je bekend mee bent. De kans is dan groot dat het resultaat geen verrassing voor je is.

 

Dat is onze kracht: wij denken mee, maar vaak nog verder. Of in een totaal andere richting dan je zelf had voorgesteld, maar die je organisatie precies brengt waar je wilt zijn. Wij vormen een strategie van beelden en woorden om je doelen en ambities te bereiken.

& hoe doen we dat?

Met vaart en enthousiasme. We houden van ons vak en hebben er altijd plezier in om nieuwe klanten en branches te leren kennen.

We volgen niet zonder meer de voor de hand liggende weg. Maar soms juist wel. We doen het graag, net als onze klanten, anders dan de concurrent. En vooral beter. Maar we adviseren soms ook om een bekende aanpak uit te bouwen of in te dammen.

Met een open blik. We zetten onze gezamenlijke ervaring en vakkennis in om een sterk concept neer te zetten, maar we stappen in elke nieuwe samenwerking alsof het onze eerste opdracht is: open, enthousiast en betrokken.

Helder en concreet. We zijn duidelijk in onze aanpak, afspraken en planning. Ook financieel. We doen wat we beloven.

We bouwen graag speelse elementen in, eyecatchers die de attentiewaarde verhogen. En soms is een beetje humor op zijn plaats.

Kracht als vakvrouw en mens: écht kunnen luisteren, inleven, geestig, verbindend, helicopterview, duidelijk, creatieve en originele denker. Toegevoegde waarde voor ons als bureau: vakvrouw, dienstverlenend, transparant, planmatig, efficiënt, levert, goede energie en samenwerking.

Abigail, Esma en Suzanne - Bureau VIE

Marjolein really hears what you need, even if you don’t know yet yourself! A Design Whisperer :). She and her team are action oriented and business minded. Marjolein is the embodiment of ‘het komt goed’. You know that if you have agreed something with her that you can trust it will happen and on time. She’s not just about design, she sees the context, all disciplines and works with it.

Deirdre Daly - Saint Patrick's Festival

Marjolein is iemand die doordringt tot de essentie. Ze onderscheidt hoofd- van bijzaken en krijgt dingen voor elkaar. Ze werkt snel en precies, denkt creatief en komt daardoor soms met oplossingen die niet standaard zijn, maar wel altijd het beoogde resultaat bereiken. Ze switcht makkelijk tussen de rollen van denker en doener; ze ziet zowel het grote geheel als alle details waaruit dit geheel is opgebouwd. Marjolein is communicatief zeer sterk, heeft veel gevoel voor humor en is een goede teamspeler. Het is een plezier om met Marjolein te werken!’

Heidy van der Linden - Manager Order Entry & Shipping, Alliedsignal Carpet Fibers

‘Wij kozen voor Marjolein nadat we energie, tijd en geld hadden besteed aan een ander bedrijf dat ons helaas uiteindelijk niet bleek te kunnen helpen. Zodra we met Marjolein aan tafel zaten was er contact en ontstond ruimte om ambities en wensen te manifesteren, aan te scherpen en te faseren. Marjolein is helder over wat ze wanneer doet en wat daarvoor nodig is, waar nodig werkt ze met mensen uit haar netwerk, binnen een budget. Doordat Marjolein zich kan verbinden met het wezen van organisaties helpt ze deze zichtbaar te worden. Op een vrolijke manier, zonder ruis: zuiver.’

Maaike van Leijen - Focus on VAT