Ons huis is school en kantoor

Ons huis is opeens school én kantoor; de eettafel is onze nieuwe – zeer flexibele – werkplek. Terug in de tijd alsof ik weer voor mezelf begin. Ik struikel bijna over mijn ideeën en mijn hele team ervaart hetzelfde. Al die creatieve energie, daar moeten we iets mee doen.
De meeste klanten houden hun adem in. Denk ik. Een paar ervaren hetzelfde als wij en willen nu juist wel reclame maken, communiceren. Samen zoeken we naar de juiste weg en de goede toon. Het voelt als pionieren.
Volgens mij heeft het veel impact als je juist nu iets doet. Ik las daar een goed stuk over in de Adformatie. Een stuk van Fons van Dyck, gebaseerd op onderzoek naar marketing en reclame tijdens recessies. Goed om te lezen.

https://lnkd.in/eQgKXEy

We kunnen erover Skypen, Appen of Facetimen. Wel zelf je koffie meenemen!