‘Hoe kunnen wij onze gasten in de casita’s volledig informeren over het hotel en het eiland op de persoonlijke, avontuurlijke manier die bij ons hotel past? Dus geen plastic multomap!’

 

 

 

De gasten van het Boardwalk Hotel houden van het strand, maar zijn ook geïnteresseerd in de verborgen schatten op het eiland: de natuur, lokale restaurants. Een standaard informatiemap in de kamers past daar niet bij. We ontwierpen daarom een authentiek Travel Journal.

Tijdens ons verblijf in het hotel beleefden we de Boardwalk Experience: we logeerden in een casita, bezochten alle speciale plekken die werden aangeraden, we huurden een auto, namen de bus, reserveerden een palapa en kregen zelfs de barbecue met de instructies brandend. Een geweldig proces waarin we helemaal de vrije hand kregen.

We hebben de Boardwalk Small Hotel Guest Directory de uitstraling gegeven van een persoonlijk reisverslag met tekst, beeld, tekeningen en aandenkens. Met onze eigen ervaringen, souvenirs en slippers, met geschreven titels, foto’s en illustraties. Zoveel mogelijk met de hand. In feite hebben wij ons reisverslag er achter gelaten: een praktisch, informatief en vrolijk boekje dat de eigenheid van het hotel uitdraagt.